Om tilskuddsordningen

Idrettslagenes medlemmer er den største verdien i idrettslaget og når de ferdes er det store verdier som transporteres. Derfor har vi valgt slagordet TA VARE.

Som idrettsutøver bruker du alltid beskyttelsesutstyr når du driver idretten din. Du er aldri på banen uten leggskinn, aldri utfor hoppkanten eller alpinbakken uten hjelm og aldri utfor Big jumpen uten ryggplate. Dette er fordi du vet at hvis det skulle gå galt vil du minimere skadene – du tar vare på deg selv. Samtidig er du opptatt av lagkameratene dine. Du backer opp en lagkompis når han eller hun gjør en feil, du hjelper dem i treningen sin, du sier ifra hvis du mener noen gjør feil. Du tar vare på de rundt deg.

Tilskuddsordningens målsetting er at idrettlagets medlemmer blir mer oppmerksomme og bevisste når de befinner seg i trafikken. At alle bruker bilbelte, hjelm og refleks, og holder fartsgrensene når de kjører bil.

Vi kan overføre de samme holdningen til når du ferdes på veien enten det er på joggetur, på rulleski eller i bilen på vei til kamp – du tar vare i trafikken.

Publisert 7. juni 2017, oppdatert 29. april 2019.