Kurs i plandelen

Buskerud fylkeskommunen arrangerer kurs i plandelen til plan- og bygningsloven. Areal- og samfunnsplanleggere i kommunene i Buskerud er målgruppe for kurset. Kurset er gratis for kommunene.

Tid og sted

Kurset er et 4 dagers kurs fordelt på to samlinger, 23.-24. mai og 30.-31. mai 2018

Kurssted: Buskerud fylkeskommune, Hauges gate 89, Drammen.

Om kurset

Kursprogrammet kan du laste ned fra høyre meny.

Målet med kurset er å gi oppdatert kunnskap om nye og endrede bestemmelser i plandelen til plan- og bygningsloven.

De siste årene er det gjort en rekke endringer i både plandelen og i forskrift om konsekvensutredning. Vi ønsker å bidra til at dere som er planleggere får oppdatert kunnskap om endringene, hvordan bestemmelsene skal forstås og få erfaring fra andre om bruken av disse. På kurset får god mulighet til å få diskutert dagsaktuelle planspørsmål.

Foredragsholdere

Vi er glad for at vi har fått to av landets fremste forelesere på plan- og bygningsrett, Fredrik Holth og Nikolai Winge som foredragsholdere.

Fredrik Holth er dosent ved Institutt for eiendom og juss ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Holth foreleser i plan- og bygningsrett. Nikolai Winge er førsteamanuensis I forvaltningsrett ved UiO Det juridiske fakultet og førsteamanuensis II I miljørett ved NMBU Institutt for eiendom og juss. Winge foreleser og forsker på bl.a. miljørett og plan- og bygningsrett. De har bl.a. gitt ut bøkene Konsekvensutredninger og Plan- og bygningsrett – kort forklart.

Ønsker du å delta?

Påmelding må gjøres så raskt som mulig på epost pl...@bfk.no innen 16. mai.

Det er gratis å delta på kurset. Avmelding til kurset kan gjøres innen 16. mai uten kostnad. Avmelding etter denne datoen, eller dersom du uteblir fra kurset faktureres en avgift på kr 400.- pr samling. Den enkelte må selv dekke reise- og opphold.


Publisert 23. mai 2018, oppdatert 31. mai 2018.