Tilskuddsordninger

Buskerud fylkeskommune har egne tilskuddsordninger samtidig som vi forvalter Kulturdepartementets spillemidler til idrett og fysisk aktivitet. Her får du info og linker til det vi har å tilby.

I tillegg har vi laget en oversikt over andre tilskuddsordninger ditt lag eller organisasjon kan benytte deg av dersom dere har spesielle behov utover fylkeskommunens tilskuddsordninger.

Spillemidler

Det er opprettet egen side om spillemidler til idrett og fysisk aktivitet, se hvordan du søker spillemidler

Utviklingsstipend idrett og fylkesidrettsprisen

Er du, eller noen du kjenner, et ungt og fremadstormende idrettstalent, eller kjenner du til noen som fortjener en ekstra fjær i hatten for store idrettsprestasjoner? Da bør du sjekke ut våre idrettsstipend og vår fylkesidrettspris.

Tilskudd til idrettsarrangement og idrettsanlegg hvor det avholdes større mesterskap

I Buskerud har vi mange og store mesterskap. Fra World cup skisprint i Drammen til VM i skiflygning i Vikersund og til World cup på terrengsykkel i Fiskum til VM i Telemark på Geilo. Slike arrangementer engasjerer frivillige og bidrar til verdiskaping i klubb, lokalsamfunn og Buskerud som fylke. Vi ønsker at dette skal fortsette og bidrar med vårt til at Buskerud trekker til seg større mesterskap.

Andre tips til å søke midler


Publisert 12. juni 2014, oppdatert 12. juni 2014.