Tar i bruk nytt undervisningsbygg: - En skole for fremtiden

Politikere på befaring: Rosthaug videregående skole tar i bruk nytt bygg til 52 millioner kroner.

Mandag formiddag ble politikerne i fylkesutvalget vist rundt i det nye undervisningsbygget på Rosthaug videregående skole, avdeling Buskerud.

Siden sensommeren i fjor har Buskerud fylkeskommune ved BFK Eiendom utført rehabilitering av undervisnings- og kantinebygget. I tillegg er det oppført et nybygg som knytter byggene sammen.

Byggearbeidene har koster 52 millioner kroner.

- Dette er blitt veldig flott, og jeg synes det er fint at vi kan rehabilitere og gjenbruke gamle bygg, sier Olav Skinnes (Sp), fylkesvaraordfører og medlem av fylkesutvalget.

Nytt undervisningsbygg Rosthaug auditorium

Rosthaug videregående skole i Modum har totalt 630 elever og er delt på to forskjellige steder. Avdelingen på Buskerud gård har rundt 125 elever.

- Skolen er en veldig viktig utdanningsinstitusjon i Buskerud, og vil bli en av tre landbruksskoler i Viken, og jeg mener det er viktig at vi har en slik distriktsutdanning her i Modum, sier Skinnes.

Rektor Knut Erik Hovde er stolt over hvor flott det nye bygget er blitt og ser fram til at det kan tas i bruk av elever og ansatte.

- Vi har fått en skole for fremtiden! Bygget er nytt og moderne med fine og gode undervisningslokaler, sier rektor Knut Erik Hovde.

Bygningene tas i bruk nå før sommerferien og så blir det offisiell åpning i september.

Nytt undervisningsbygg Rosthaug kantine


Publisert 18. juni 2018, oppdatert 18. juni 2018.