Her er den nye rektoren på Hønefoss videregående skole

- Takk for tilliten! Torunn Mathisen (53) er tilsatt som ny rektor ved Hønefoss videregående skole.

- Jeg gleder meg til å komme i gang på ordentlig, sier Torunn Mathisen (53) fra Hønefoss.

53-åringen har vært konstituert i stillingen som rektor ved Hønefoss videregående skole i halvannet år. Hun begynner formelt 1. april.

- Torunn Mathisen er en svært erfaren skoleleder, som blant annet har vært konstituert rektor ved to av våre skoler, nå ved Hønefoss videregående skole, sier fylkesutdanningsdirektør Jan-Helge Atterås i Buskerud fylkeskommune.

- Jeg kjenner Torunn som en svært dyktig leder, som får ut det beste av sine medarbeidere og elever.

Jan-Helge Atterås, fylkesutdanningsdirektør

Buskerud fylkeskommune har ansvar for videregående opplæring og eier og driver 13 videregående skoler i Buskerud som har totalt 9 400 elever.

- Hønefoss videregående skole er viktig lokalt og regionalt, og jeg ser fram til å arbeide videre med skolens elever og ansatte, og fortsette det gode utviklingsarbeidet vi er inne i, sier Mathisen.

Fylkesutdanningsdirektøren sier Hønefoss videregående skolen er inne i en god utvikling, både når det gjelder intern kvalitetsutvikling og økende samhandling med samfunnet og arbeidslivet i regionen.

- Jeg er derfor veldig glad for at hun nå er fast tilsatt, og er i god posisjon til å drive utviklingsarbeidet videre til glede for elever, ansatte og samfunnet rundt skolen, sier han.

- Jeg ser fram til samarbeidet videre!, avslutter fylkesutdanningsdirektør Jan-Helge Atterås i Buskerud fylkeskommune.


Publisert 14. mars 2018, oppdatert 14. mars 2018.