Gå til hovedinnhold Gå til søk Gå til hovedinnhold
Våpenskjold

Uten navn [1] 

Artikkel 

Terra Buskerud er et nettsted for skolene og for deg som er interessert i kulturarv og historie, for turister og for næringsliv. Nettstedet er et verktøy for lærere og elever i skolen. Samtidig er den laget slik at alle som er interessert i å lese om Buskerud før og nå – fra istid til nåtid har glede og nytte av Terra Buskerud.

Terra Buskerud er et prosjekt, eid og drevet av Buskerud Fylkeskommune og i faglig samarbeid med museer, bibliotekene og arkivene. Den kulturelle skolesekken er viktig bidragsyter for å formidle Buskeruds historie til grunnskolebarn.


Buskeruds historie vil aldri bli ferdig skrevet. Det er alltid nye innfallsvinkler og rom for dypere studier i den delen som interesserer akkurat deg mest. Og du kan være med å bidra til historien ved å skrive fortellinger slik du tror det har vært. Vi tar med glede imot bidrag fra dere der ute slik at vi kan gjøre historiske fakta mer levende og spennende.

Ta gjerne kontakt med historiebokas redaksjon pr. epost

Artikkel - info 
Sist endret 04.06.2012 Terje Bautz
Opprettet 16.05.2006 Kirsti Evanger
Tips en venn om denne siden via en e-post Tips en venn Registrer en elektronisk tilbakemelding Tilbakemelding Skriv ut denne siden Skriv ut